ULRIKA MÅRTEN - LINKEDIN EXPERT

Jag hjälper dig att nå framgång på LinkedIn

Varför ska du använda LinkedIn?

Det är världens största digitala affärsnätverk som har allt du behöver för att skapa relationer, bygga förtroende och ha dialoger med potentiella kunder och kandidater för rekrytering.

Vill du jobba mer med LinkedIn men är osäker på vad du ska göra och hur du gör det?

Ladda ner den här guiden som steg för steg visar det viktigaste du behöver göra.

Hur kan jag hjälpa dig?

UTBILDNING

Jag utbildar er i hur ni använder LinkedIn på ett effektivt sätt för att nå era mål.
Det kan ske på plats eller digitalt.

FÖRELÄSNING

Har du en kick-off, planeringsdag eller event där du vill inspirera och väcka intresse för LinkedIn?

REKRYTERINGAR

Söker du kandidater inom it-området?  
Jag hjälper dig att hitta de absolut vassaste personerna till din rekrytering.

LINKEDIN COACH

Behöver du hjälp att komma igång? Fixa LinkedInprofilen? Eller ha hjälp och stöd med LinkedIn under en period? Jag hjälper dig!

INACADEMY

InAcademy är ett medlemsprogram online som hjälper dig och din organisation att bli konsekventa.

KONTAKT

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig att nyttja LinkedIn eller hjälpa till med rekryteringen!

InAcademy - allt du behöver för att använda LinkedIn på ett effektivt sätt

Medlemsprogrammet som hjälper dig att öka försäljningen, få nya kunder och stärka ditt varumärke med världens största digitala affärsnätverk.

Jag hjälper dig så att du känner dig trygg, har en plan för din närvaro och att verkligen få det gjort.

InAcademy

väntelista

Dörrarna stängda just nu, men ingen fara. Välkommen att ställa dig på väntelistan så får du veta direkt när vi öppnar igen.

InAcademy ger dig stödet där du behöver det som mest - i din vardagInAcademy – medlemstjänst Ett mycket kostnadseffektivt sätt att lära sig LinkedIn och säkerställer att du får in arbetssättet i ditt dagliga arbete.

InAcademy består bl a av:
Tillgång till InAcademys medlemsportal där allt material samlas.
Inspelade kurser, mallar, pdfér m m.
Individuell LinkedIncoaching på 45 minuter 1 gång var tredje månad beroende på hur länge du är medlem. Medlemsträffar/vidareutbildning online 45min-1 tim varannan vecka med olika teman; du är med när det passar dig.
Exklusiv LinkedIn-grupp för alla medlemmar; för erfarenhetsutbyte, frågor, tips och nyheter.
Nyheter, tips och trix via mail varje vecka.
Support - snabba svar på dina frågor direkt från Ulrika Mårtén

Varför LinkedIn? För att det är världens största digitala affärsnätverk 

Här finns allt du behöver för att skapa relationer, bygga förtroende och ha dialoger med potentiella kunder. 
Här finns allt ditt företag behöver för att öka försäljningen, få in fler uppdrag och säkra att ni får rätt kandidater till era rekryteringar.

Om du känner dig osäker på hur du ska jobba med LinkedIn för att nå ut till rätt personer, hur din profil ska se ut, hur du bygger rätt nätverk, vilka inlägg du borde göra och hur ni kan samverka inom företaget för att tillsammans stödja affärsmålen - då kan jag hjälpa dig och din organisation.  

Jag är en av tio experter utsedda av LinkedIn och jag hjälper företag att bli synliga, stärka sina varumärken och nå framgång.

LinkedIn är världens största digitala affärsnätverk! 

Här finns allt ditt företag behöver för att öka försäljningen, få in fler uppdrag och säkra att ni får rätt kandidater till era rekryteringar.

INAcademy är den smartaste vägen till framgång på LinkedIn. 

Här får du och dina medarbetare allt ni behöver för att komma igång, vara närvarande och synliga på LinkedIn.

Sökordsoptimera din profil och bli hittad på LinkedIn

Du är bara några minuter från att få en riktigt vass profil på LinkedIn! Med några enkla justeringar kan du skapa en professionell profil och lägga in rätt sökord på rätt ställe så att dina blivande kunder kan hitta dig på LinkedIn. Ladda ner den här videon och se exakt vad du behöver göra. 

Nya tider kräver nya arbetssätt

Vill du stärka företagets varumärke eller kanske ditt personliga varumärke? Behöver du öka försäljningen eller få bättre kandidater till era rekryteringar? Då är LinkedIn arenan för dig. Tiden för kalla samtal är förbi.

Varför kalla samtal inte längre fungerar


Visste du att nio av tio beslutsfattare inte svarar i telefonen när säljare ringer?
Så även om dina säljare är fantastiskt duktiga på att prata med människor så blir problemet att potentiella kunder trycker bort samtalen. 

Kunderna söker dig först.
Vad hittar de om ditt företag?

Kunderna gör mycket av sin research själva innan de köper. Och vart söker de? Google älskar LinkedIn vilket gör att de sökresultaten kommer högt upp i kundernas sökningar. 74 % av b2b köpare gör affär med de säljare som varit med tidigt i köpresan och skapat värde. Du vill inte missa möjligheten att vara det företag kunderna undersöker långt innan de tar kontakt. 

Relationer säljer  


Vi säljer bättre med goda relationer, det vet vi sedan gammalt. Men de här relationerna skapas inte längre på mässor, i säljmöten eller på luncher. Relationen börjar online. 73 % av säljarna som jobbar med Social Selling säljer mer än kollegorna som inte gör det. 

InAcademy

väntelista

Dörrarna stängda just nu, men ingen fara. Välkommen att ställa dig på väntelistan så får du veta direkt när vi öppnar igen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att inte missa några nyheter om LinkedIn! 

Genom att du anmäler dig till nyhetsbrevet godkänner du att få regelbunden och värdefull information från Social Success AB. Du kan när som helst välja att avprenumerera och dina uppgifter kommer då att tas bort.