Hur kan jag hjälpa dig?

Jag är en LinkedInexpert som hjälper företag som ditt att nå sina mål genom att arbeta med LinkedIn!

Genom att utbilda, coacha och föreläsa hjälper jag dig så att du kan öka försäljningen, få bättre kandidater till dina rekryteringar och bygga ditt och företagets varumärke.

Jag utbildar både i LinkedIn Recruiter och Sales Navigator.

Jag är en av tio LinkedInexperter i Sverige utsedd av LinkedIn. Jag ingår i en LinkedInexpert grupp utvald av LinkedIn Nordics.

Du har en upptagen vardag och säkert känns det svårt att få in ett regelbundet arbete med LinkedIn - jag förstår det! Därför ger jag dig steg för steg hjälp för att du ska satsa på det som verkligen gör skillnad. Så att du lägger tid på rätt saker för att få ut kraften av världens största digitala affärsnätverk.Om mig! 
Jag startade mitt första företag när jag var 22 år som jag sålde efter 5 år. Därefter har jag jobbat inom IT-konsultbranschen med roller inom Account Management, konsultchef, utbildning, rekrytering och events.

Sedan några år tillbaka driver jag Social Success AB där jag lever som jag lär och nyttjar kraften med LinkedIn! Jag har jobbat med LinkedIn professionellt sedan 2010.

Du är varmt välkommen att höra av dig! Jag vill gärna hjälpa dig att känna dig trygg i att använda LinkedIn så att du kan nå de resultat du strävar efter.

Ulrika Mårtén
ulrika@socialsuccess.se
070-261 85 61